Εταιρεία

Εταιρεία

Στις αρχές του 1999 η Biovita δημιουργεί ιδιόκτητο συσκευαστήριο, δραστηριοποιείται στην παραγωγή δικών της προϊόντων και παρουσιάζει στην ελληνική αγορά μία ολοκληρωμένη σειρά πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων. Το 2000, συνεχίζοντας την ραγδαία αναπτυξιακή της πορεία, η Biovita εντάσσει τα βιολογικά προϊόντα στα μεγάλα supermarkets της χωράς.

Στα επόμενα 6 χρόνια η εταιρία συνεχίζει να αναπτύσσει την γκάμα των προϊόντων της και να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητά τους. Απαραίτητα εργαλεία για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος αποτέλεσε η υιοθέτηση και εφαρμογή των συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO22000:2005 και ISO 9001:2008 αντίστοιχα.

Στα μέσα του 2008 αποφασίζει να αναδείξει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων Super Foods και δικαιώνεται από τους καταναλωτές για τις επιλογές σε ποιότητα και συνδυασμούς προϊόντων. Έκτοτε το εύρος των προϊόντων της Biovita αυξάνεται συνεχώς, με υλοποιήσεις καινοτόμων ιδεών σε νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.